Bandingan Harga Hotel

Jaminan Harga Terbaik

Kami mahu anda membayar harga serendah yang mungkin untuk hotel anda. Sekiranya anda temui bilik hotel pada harga dalam talian yang lebih rendah selepas anda menempah dengan laman tersenarai dalam HotelsCombined, kami akan membayar balik perbezaan harga, dengan syarat harga lebih rendah ini tersedia dalam laman web:

 • Selain daripada laman web yang tersedia untuk tempahan di HotelsCombined, dan
 • Selain daripada laman web rasmi hotel atau mana-mana laman web yang dikendalikan oleh pihak hotel, dan boleh diakses dari halaman hotel di HotelsCombined, melalui pautan "laman rasmi".
Anda mesti menghubungi kami dalam tempoh 24 jam tempahan dibuat untuk layak bagi Jaminan Harga Terbaik.

Syarat-syarat dikenakan:

 1. Kadar lebih rendah mesti tersedia dalam laman web yang tidak menyertai proses perbandingan HotelsCombined.
 2. Anda mesti tempah bilik anda dengan penyedia tempahan harga terbaik yang menggunakan HotelsCombined.
 3. Oleh kerana harga hotel sering berubah, anda perlu hubungi kami melalui e-mel di customerservice@hotelscombined.com dalam masa 24 jam dari pembelian bilik hotel anda daripada pembekal tempahan yang memberikan anda harga terendah iaitu HotelsCombined. E-mel anda mestilah mempunyai maklumat seperti berikut: nama anda, nombor tempahan, salinan pengesahan e-mel/baucar dan laman web di mana kadar rendah itu boleh didapati.
 4. Jaminan tidak boleh digunakan untuk tempahan hari yang sama.
 5. Jaminan hanya akan diberikan pada kadar lebih rendah yang sedia ada semasa membuat tempahan dalam talian. Kadar lebih rendah dalam talian mesti masih boleh ditempah apabila kami mengesahkan tuntutan anda, dalam tempoh 24 jam.
 6. Kadar lebih rendah mesti ditemui dalam talian untuk bilik sama di hotel yang sama. Seperti yang ditempah dengan penyedia tempahan harga terbaik menggunakan HotelsCombined untuk tarikh daftar masuk dan daftar keluar sama dengan syarat tempahan yang sama.
 7. Kadar lebih rendah mesti dalam mata wang yang sama.
 8. HotelsCombined hanya akan membayar balik perbezaan antara kadar yang dijumpai di penyedia tempahan kadar terendah yang mengambil bahagian dengan HotelsCombined dan kadar lebih rendah yang ditempah anda melalui penyedia yang mengambil bahagian dengan HotelsCombined selesai dan tidak dibatalkan serta tidak tertakluk kepada ketidakhadiran.
 9. "Jaminan Harga Terbaik" tidak boleh dipakai untuk pembelian bilik hotel melalui atau yang bergabungan dengan kadar keahlian, penginapan kerap, poin kesetiaan atau program jenis "ganjaran" lain atau promosi istimewa hotel di mana tempahan dibuat. Kadar lebih rendah tersedia melalui laman kabur di mana hotel sebenar tidak diketahui sehingga selepas tempahan juga tidak termasuk dalam jaminan.
 10. Jika tuntutan anda berjaya, "Bayaran Balik Perbezaan Harga" akan diberikan dalam masa 30 hari selepas tarikh daftar keluar anda dengan penyedia tempahan yang memberikan harga terbaik dan yang tersenarai dalam HotelsCombined.
 11. Pembayaran boleh dibuat kepada akaun-akaun PayPal.

Cari Hotel

1 Bilik:

2 Dewasa ubah konfigurasi

Kami mencari lebih banyak hotel

Bandingkan semua laman web pelancongan terbaik dengan satu pencarian mudah dan dapatkan apa yang dicari anda. Sangat mudah.

Jaminan harga terbaik

Tiada yuran tempahan, tiada caj tambahan. Itu janji kami kepada anda.

Para pelancong sangat menyukai kami

Lebih dari 400 juta pelancong mempercayai kami untuk mencari tawaran hotel terbaik tahun lepas.

© 2021